Bener24fit

180 dagar & en helt ny version av mig själv..

Jag har senaste två dagarna försökt fixa färdigt i lägenheten, plocka upp , sortera, packa in & städa. Samtidigt som jag har flängt runt med köp av gardiner och allt man bara glömmer och måste åka ut igen för att handla...punkt nr ett i min nya "att-göra-lista" är att skriva en lista så jag inte glömmer :) 

 

På väg ut igår såg jag något i hallen när jag skulel fixa till bältet och det var mina magmuskler som ny tydligare träder fram, jag var tvungen att fota det, jag var såååååå glad tror jag tittade på det kortet 1000ggr under dagen.

Jag var så sjukt nöjd...tro mig jag har aldrig varit fit och trots att jag DÅ tränade så fick jag aldrig resultat och inte så tydliga som nu. Jag har helt enkelt mina Herbalife 24 produkter att tacka för detta.
Som Ni ser har jag inte alls haft lätt att vara "smal" innan

Jag tror mer & mer på en sund livsstil då vi idag äter mycket halvfabrikat och grönsaker som inte mognar innan dom skördas och är näringsfattiga. Jag berikar min kost med Herbalife Formula 1 som har alla vitaminer & näringen min kropp behöver. Jag kan blanda i det i min youghurt till min egna frö mix eller dricka den som en shake till en macka gjord på Fröknäcke( som jag bloggade om igår)  med  keso och avokado på. Eller så gör jag en matig smoothie och berikar den med Herbalife Formula 1 vanilj, jordgubb, tropisk smak. När jag får i mig den näringen på morgonen är det som om min kropp sätts igång, jag får såååååå mycket energi och är otroligt pigg! 

Att dricka en kopp Ört te är en del av min vardag mina 11 koppar kaffe jag behövde tidigare har minskats till en och den dricker jag för att jag tycker att det är gott inte för att bli pigg som tidigare. Tillbaka till mina resultat...i oktober slog jag vad med en kille om vem som kunde bränna mest fett på 90 dagar , och det var då jag började ta Herbalife 24 före & efter varje träningspass..resultatet efter 90 dagar var detta...
Jag ville inte sluta då, jag ville utmana mig själv och fortsatte i 90 dagar till och idag var det sista dagen. Resultatet är 19% i kroppsfett & betydligt mer vältränad kropp.
Mitt mål är inte att bli smal, jag tillomed har slutat scanna mig ( innan gjorde jag det en gång i veckan) numera ser jag i spegeln att en förändrig har skett & en stor sådan och det viktigaste är att jag är mer hälsosam & har en hälsosam kropp, jag är piggare än någonsin, hjärnan mer "skärpt" jag är glad i mig själv och viktigast av allt jag inspirerar andra till det bättre.
Tack för allt stöd, pepp & motivatioenn för mig att fortsätta, för gudarna ska veta att jag också tröttnar ibland och bara vill ligga i sängen och se min favorit serie just nu "The good wife" men det gör jag en liten stund varje morgon och kväll men tiden på gymmet Onyx är helig och det är min kvalitets tid för mig själv...jag rekomenderar starkt att Ni tänker likadant och satsar mer på er kropp & hälsa för det är där Ni kommer bo resten av ert liv...Från mig till Er , massor av kärlek & inspiration . Nu tillbax till sängen och serien jag lämnade imorse...:)
The Good wife..../ kramar Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln