Bener24fit

This is how we do it :-)

Dom få dagarna vi har haft i våra nya lokaler har resulterat i mycket skratt & glädje och finfint besök av våra distributörer

Det är så skönt att ha ett center då vi kan jobba på ett ställe och ta emot alla våra distributörer, deras kunder och ha svar på alla frågor och coacha i en trivsam och lugn miljö med alla våra produkter på display så man kan dofta, smaka & känna. 

Igår fick jag ett knäckebrödsrecept av Christin Santana, gjort på endast frön, inget mjöl och andra konstigheter 4 ingredienser och en ugn behöver man. Perfekt!
2dl linfrön, 1dl krossade linfrön, 1dl solrosfrön, 1dl sesamfrön ( och 1dl av valfria frön) häll i en skål och fyll på med vatten så det täcker fröna med ca 2cm , låt "jäsa" i minst 30min ( helst 2timmar) när det har skett häll i 0.5 dl olivolja och bred ut på bakplåtspapper på en plåt. sätt ugnen på 120C & det ska vara i ca 2h.
Mina knäckisar klarade sig utan att bli brända (jag satt framför ugnen i nästan 2h ;-) ) men brände laxen istället :)
Min T-shirt idag fick mycket uppmärksamhet , "I hate your negative energy" så tänker jag också...jag vill bara omge mig med positiva människor..för då mår jag bäst.
Lite mellanmålstips, 2dl kvarg, 1msk Herbalife f1 vanilj, 1 msk tranbärsjuice, min egna frö mix, tranbär & goji bär , sesamfrön, linfrön, solrosfrön, vattenmellonskärnor...
Från City Wellness och vår härliga stämning och positiva energi önskar Er alla en trevlig Helg! Kram / Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln