Bener24fit

Så här mycket är 2,5 kg fett i volym

Igår öppnade vi City Wellness, vi var bokade med kroppsscanningar och även våra kollegor även kallade distributörer. Det var en härlig avslappnad stämning med flyt och härlig energi. Att ett ställe andas positiv energi är mycket viktigt för mig om dom vill att jag är stannar på plats :) jag har en otroligt rastlös själ och jag gillar att flaxa runt men här på centret känns det underbart. På baksidan har vi en fantastisk vacker japansk trädgård så där kommer jag snart ha mina egna Yin yoga stunder så fort vädret tillåter. 

 

Många frågar mig vad "målet" med min träning är..:-) Mitt mål är först & främst att må bra..för 10 dagar sedan mitt i min 30 dagars challenge extrem sträkte jag på två muskler som blev något inflamerade så min "Indian" massör avrådde mig från träning i minst 2 veckor...dom 10 dagarna har varit fulla med flytt så jag har nog vilat tillräckligt..idag var det ett underbart armpass på Onyx och ikväll blir det 24FITCLUB Zumba med Zumbagudinnan Lorena Viracca. 

 

 

Före träningen tar jag alltid H24 Formula 1 sport för att kunna ge gärnet på mitt träningspass..
Efter träning tar jag alltid återhämtningsshaken H24 rebuild STRENGHT som innehåller allt för att reparera skadade muskler & bygga upp dem för bästa träningsresultaten. För det vill man ju ha!
Här är en bild på Michael Burton som också tar sin före & efter shake som inspirerade mig i min utmaning att bränna fett.Snart om några dagar är det dags för min 6 månaders "efter" bild men här ser Ni på bild min transformation bara av att ha lagt till h24 att ta före & efter varje träningspass...detta kallas för träningsresultat.
På bilden har jag gått ner över 6,5kg fett men på bara 90 dagar brände jag 5,6kg fett och det kanske säger en del men på bilden nedan ser du hur mycket i volym 2,5kg fett är, så då förstår du att om man äter rätt ( träningsresultaten är 80% mat & 20% träning) så får man bra träningsresultat :)
Så med rätt kost och viktnedgång så bränner man fett & inte muskler, jag har samtidigt som jag bränt 6,5kg fett byggt upp 5 kg muskler...och det vet jag pga jag med jämna mellanrum scannar min kropp med en Tanita våg och den visar alla värden i kroppen, muskelmassa, vätska, fett osv...hade jag ställt mig på en vanlig våg hade ovansttående viktminskning bara varit 1 kg och då hade jag ju tappat motivationen efter 4 veckor..vill du också scanna dig för att kolla dina värden :) kom in tilloss på City Wellness på skolgatan 27
Ikv'äll ska jag blogga om våran City Wellness weight Loss cahallenge och vad det innebär att vara med..ett mycket roligt koncept för dig som är målinriktad så kommer du älska det!
Går du på skolgatan och passerar nr 27 så ser vår dörr ut såhär :) kom in & säg hej ! Kramar Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln