Bener24fit

Renoveringen av City Wellness

I torsdags började vi renovera och göra om lokalerna när vi ska jobba med City Wellness. Vi var tvugna att riva många väggar, måla alla väggar, och lägga golv bland annat! Och som vanligt går inget som planerat när man ska renovera..för då skulle det ju vara alldeles för lätt eller hur? Gud förbjude att en renovering ska gå som planerat...

Marcus föräldrar & bror såg hur vi trampade i luften och satte sig i bilen och kom hit för att hjälpa oss.
Daniel & Karin har nu blivit licensierade Ikea barstols montörer, efter 16 stycken var vanan inne...:)

Under dessa 4 dagar har dessa två bröder hunnit fylla år så lite fest har vi ändå fått lite tid över.

men nästa morgon var det åter på plats för att fixa & trixa
Min syster kom förbi för att ta en kaffe med mig då hon fick behålla skorna på för att hjälpa oss lyfta flyttlådor till vinden som låg strax under månen :) hon sa att konstigt att du inte marknadsförde detta som ett evenet på facebook som 24fitclub - renovera City wellness, träna gratis med oss! :)
Leon var så noga med minsta lilla detalj skulle vara på plats.
Bokhyllan där produkterna & våra olika månads "menyer" kommer display'as skulle målas och det är ett stort tack till "Baronen" Daniel & hans väninna Sara som fick den svart.
kvällen har gått åt att fylla dessa hyllor ..stort tack Yas som har varit vid min sida och hjälp oss med såååå mycket!
Jag fick pyssla med det sista men trots att vi har två hela avdelningar kvar att bygga färdigt, hemma gym delen där vi visar hur du med några enkla redskap kan utföra tabata och andra pass hemma för din aktiva livsstil & sen våra kontor.
Vi har bildtapeter som ska levereras i veckan samt våra skyltar, men vi är bokade med möten på centret från imorgon och det "sista" fixar vi efter stängnings tid under veckan. Målet med känslan i centret där vi kommer jobba många timmar av dygnet är att vi ska trivas & likaså våra kunder & distributörer. Relaxat, enkelt & bekvämt.
Ser du en dörr som denna på skolgatan 27 i Borås, kliv in & säg hej!
Jag vill tacka, alla som hjälp till, alla som lyckoönskat oss, som inspirerat oss, motiverat oss och uppmuntrat oss att förverkliga en idé att skapa en atmosfär & mötesplats för Boråsarna som vill ha hjälp att få en hälsosammare livsstil. För att må bättre, mer energi & framför allt få tillbaka livslusten! På samma sätt som det har hjälpt mig...Kramar// Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln