Bener24fit

Reportaget i Borås Kuriren

Idag när vi stog i dammet av puts & färg av väggar fick vi ett sms att reportaget om City Wellness är med i Borås Kuriren som kommer ut till ca 60.000 hushåll i Borås. Vi tackar världens bästa TEAM av oberoende distributörer som tillsammans med oss gjort det möjligt att växa så snabbt och så stabilt för att kunna öppna det här centret . Kärlek till var & en!

 

 

Salladen Ni ser på bilden heter City Wellness Sallad och finns att beställa på Café Viskan i Borås. Besök gärna deras fantastiska blogg på www.cafeviskan.se  

För Er som inte bor i vackra Borås...Awww..:-( så kan Ni läsa reportaget här nedan...klicka på bilden för ett större format.

Ingen stress med att vi blev påminda att vi slår upp portarna den 2 april..not! Men vi fick även kölart golvet idag...imorgon kommer våra "big bossar" Karin & Leon Benér från Bunn för att hjälpa oss. 

 

 

Efter vår te paus var det bara att åka köpa lister och annat som ska hålla oss underhållna under hela påsk helgen för att slå upp portarna den 2 april. Jag smet upp till lägenheten för att göra iordning lite mellanmål, valde att rulla Kalkon med ruccola, avocado & Kvarg och krydda lite efter smak.. till det en klick mer kvarg & lite Dijon senap på...

Nu på kvällen kom min lilla syster över utklädd till den sötaste påsk kärringen på länge, lite kroppsanalyser att gå igenom

Synd att hennes fräknar inte syns så tydligt men hon är en riktig goding lilla Michelle. .....fick ett roligt sms av Tobias som skrämde mig lite tills "poletten" föll ner...
Önskar Er alla en riktigt trevlig påsk helg/ Kramar tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln