Bener24fit

My story of success!

Jag har TVÅ gåvor, att jag är en obotlig optimist en annan gåva jag fick höra mycket om när jag var liten var att jag kunde få en 1kr att bli 1000kr på ett vips :-) det är magiskt men jag är duktig på att tjäna pengar helt enkelt. ( Jag är MYCKET duktigare på att slösa dom men det tror jag kallas mer  som en förbannelse än gåva) 

 

När jag var 7år hade min pappa en livsmedelsbutik, och framför den fanns en liten gräsplätt kanske 4 x6m stor. På sommaren tog jag ner alla mina leksaker dit i en säck varje morgon, placerade ut dom i olika teman och man fick leka med dom i 30 min för 1kr. Betalade man 5kr fick man var med i ett race runt en av bostadshusen och vinsten var en "goodie bag" med lite lösgodis, en klubba & en liten chipspåse. Men varje race behövde 5 deltagare minst :-) det racet gjorde att det blev en "köpa-ny-snabb-cykel"-boom i området så jag gick till cykel affären på Norrby och kom överens om att jag skulle få en viss procent av varje cykel han sålde om jag rekomenderade dom att köpa den där...jag var 7 år!!!  Och av min pappa skulle jag få 1kr för varje läsk han sålde till dom få i "publiken" som köpte läsk när recet var igång...

På helgena från det att jag var 7år till 14år så "hyrde" jag en bit utanför min pappas livsmedels butik för att sälja påskliljor på våren ,  jordgubbar på sommaren, Alla helgona kransar på hösten & sålde pepparkakor & glögg på vintern :) . Jag spenderade 3-4h varje dag för att tjäna ihop pengar till en bil när jag blev 18...

 

Det resulterade i 4 bilar! Jag var biltokig och byte till ny bil vartannat år..( inte bästa investeringen då :) men jag sa ju att jag har en förbannelse att slösa) 

Min mamma gick bort 2006, jag hann gifta mig & skilja mig & få en son på mindre än ett år allt gick emot mig och jag hade ingen att vända mig till ett hemskt förhållande till och separerade innan jag fick mitt andra barn  och på något sätt dog min "gnista" för att tjäna pengar & jag hade tappat tron på mig själv...helt och hållet! Livet var inte så kul då kan man lätt säga..allt gick emot mig! ALLT! Jag som alltid hade mycket pengar, många vänner, positiv & glad jag var såååå ensam..allt var borta. För jag hade tappat tron på mig själv, jag kände mig värdelös! 

 

Men det fick mig att bli ÖDMJUK , lära mig GRUNDERNA, jag började läsa allt! Alla personlig utveckling böcker jag kunde komma åt, Robin Sharma, Napoleon Hill, Og Mandino, Anthony Robbins & alla dessa författare hade rekomenderat dom läste jag också, jag gick med ljudböcker i hörlurarna under dagen då jag jobbade i min butik..kämpade varje dag med att få det att gå runt...och jag lyckades skapa en kollektion som kallades för One & Only och blev en succé, jag var på topp igen! 

Då jag visste att mode branchen var opålitlig och en fel säsong kan få hela företaget att rasa, och jag jobbade 20h av dygnet & dom resterande 4 fick jag ta en sömntablett för att kunna sova. Reste mellan LA- Borås var 6e vecka, samtidigt som jag hade 2 små barn som fick följa med ibland. Tjooohooo jag var framgångsrik, men kunde inte njuta av livet, all min tid gick åt företaget. Jag tappade inspirationen till jobbet...

 

Samtidigt som jag började äta Herbalifes produkter då jag hade träffat Marcus och blev piggare och kunde sova på nätterna. 

 

Jag såg business möjligheten att tjäna pengar på att få folk att må bra...när jag lärde mig marknadsplanen och bestämde mig att lägga ner företaget jag har haft i 15 år, jag ville inte mer! Det var dags för att göra något nytt! Detta var för 11 månader sedan...jag hade då sparat 8000kr! Min lägenhetshyra var 12000kr! Jag hade 30 dagar till nästa hyra skulle vara inne & jobb möjligheten jag hade fått av en vän började först efter sommaren..jag var TVUNGEN att tjäna ihop minst 12.000kr mat hade jag ju, förlitade mig på Herbalife för de gav mig allt! JAg körde ALL in.. köpte produkter för 8000kr och började jobba med att sälja dom..

Jag hade inget annat val inga plan B, C eller D att tjäna pengar..jag ville se om jag kunde hitta "the golden key" till Herbalife att lyckas som dom stora dom man läser om, som tjänar massor, får resor & basen är NÖJDA KUNDER! 

 

Kom ihåg att detta startade för 11 månader sedan, den 10 april 2012.

 

Juli 2012 hade jag fått mina 8000kr att bli 69000kr! Så ja jag klarade av att betala min hyra första månaden , på samma sätt förvandlades dessa 69000kr också mot högre belopp..jag hamnade snabbt redan andra månaden var jag 3a bland top rekryteringar i hela Sverige. Tredje månaden månaden var jag etta i Sverige! 

 

Jag hittade den gyllene nyckeln och har skapat bättre hälsa, ekonomi & positivt tänkande åt över 70 nya personer som jobbar med detta i mitt team..som har sina egna kunder & success stories :-) min första lyxiga resa betald av Herbalife åker jag på i slutet av april. Så ja, I made it! 

 

Varit med och startat 24fitclubs finns i 5 olika städer just nu med dom bästa instruktörerna som kör Zumba, Fuego, Tabata, Latinmix & Street för att nämna några pass..

 

Nu ska jag franchisa City Wellness conceptet där vi ska finnas i många svenska städer inom kort, vi kör samma koncept, med oberoende Herbalife distributörer som jobbar i mitt team. Från Maj månad ska jag börja köra en "CITY WELLNESS COACH" utbildning & öppna upp många center runt om i Sverige. 

 

Jag ska i sammarbete med många duktiga medarbetare i mitt team utbilda framtida City Wellness Coacher & ledare. 

 

Är du eller några vänner intresserade av att starta något nytt som extra inkomst eller heltid kontakta mig för info om utbildningen. 

I dagarna fick jag reda på att min distributör i mitt team gick om mig och är 2a på rekryteringar i hela Sverige & jag var 3a så det bekräftar att min kunskap & teknik fungerar om man som entrepenör vill tjäna pengar, ja tjäna pengar är inte tabu :-) så kontakta mig eller mina distributörer så välkomnar jag dig hjärtligt till min egna City Wellness Coach seminarium! Kramar / Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln