Bener24fit

Omge dig av positiva människor...

 

Ibland finns det dagar då jag undrar om Gudarna testar mitt tålamod, min styrka & positiva tänkande. Allt detta på EN och samma dag...jag trodde jag var med i dolda kameran. Det var HEMSKT! Vad gör jag då? Jo jag avbryter direkt och förflyttar mig från det sällskapet till ettt annat.

 

Jag hade previlegiet att ha två mycket positiva människor runt mig idag som UPPLYFTE mig till skyarna en var Michael Rolon som jobbar i mitt team & som visade sig enligt senaste listorna att han var nr 2 på rekryteringar i hela Sverige & jag kom 3a efter honom! Wow vilken TUR jag har som har honom i mitt team! 

Din attityd är din styrka, låt INGEN sätta sig PÅ dig eller måla in dig i ett hörn & vissa kan inte läsa mitt tydliga kroppspråk så jag tar på en bild som säger allt. :-) 

Jag , Yas & Michael åkte tillbaka till vårt kära Borås för 24FITCLUBen idag var det Laura Perez som körde sitt pass Latinmix & Street, jag kunde inte vara med men fick hålla i presentationen.

Jag förklarar lite vikten av god näring i samband med träning .
När passet är igång så börjar vi göra iordning allt för info & shhake mingel efter passet
Dagens återhämtningsshots till dom nya deltagarna i 24fitcluben reseten har med sina egna shakes :)
Laura levererade idag igen..grymt bra pass!
Dagen slutade med många skratt, välj noga vem du tillåter komma dig nära i livet det är dom personerna som påverkar dig mest! Kramar / Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln