Bener24fit

Let the flytt begin..

Igår fick vi samtalet från våra nya hyresvärdar som även råkar vara mina extra föräldrar att OM vi vill ta över nya lägenheten så kan vi bara hjälpa till att få bort lite möbler dom vill få sålt - snabbt! Ja vem ringer man om man vill få sålt något snabbt? Jo , knallen Tania! Jag kan sälja allt, efter 35 minuter var alla möbler sålda, tack Borås Loppis! Och trevliga köpare som kom och hämtade dom, på det viset var lägenheten & centret tomt så vi kunde börja flytta in. 

Underbara Yas som är som en lilla syster för mig & vi träffas dagligen bor alldeles i närheten och likt den fantastiska mest hjälpsamma tjejen som finns så hjälpte hon till..Ovan ser Ni när vi öppnar upp ingången till City Wellness, dom lokalerna ska nu kommande veckan renoveras för att få den "känslan" vi vill ha..

 

Det kommer inte vara vitt & minimalistisk sjukhuskänsla utan , varm, tropisk & avslappnande... :) 

Lite av den här känslan men inomhus :) är en av inspirationerna, många skratt & flyttlådor senare dök våran super hjälte Daniel Benér upp och hjälpte oss flytta resten av lägenheten.

Sent in på småtimmarna var vi färdiga med att få hit  N Ä S T A N allt :-) och nu fortsätter vi...

 

 

Önskar alla en underbar lördag i solen...Kramar i massor / Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln