Bener24fit

Hur kul kan man ha det på gymmet?

Efter några dagars ordinerad och påtvingad vila så var jag & Lorena på Onyx igen för att fortsätta våran 30 dagars challenge EXTREME :-) och det var intervall träning & Tabata med koncentration på bukmuskulaturen. 

 

Vi började på löpbandet och körde 20sec / 10 sec vila intervaller ( efter att vi har uppvärmt med jogging i 15 min först) det gjorde vi i 20 minuter innan vi tog oss in till glas salen på Onyx i centrum för att fortsätta med Tabata, Lorena har en bra app på sin Iphone som höll reda på tiden åt oss. 

 

Vi avslutade våra 5 övningar med plankan...

 

Jag sa till Lorena att vi måste ta bilder så vi kan jämföra våra synliga resultat vecka för vecka under dessa 4 veckor men först ville Latinan dansa lite Samba...:-)

Man kan lätt säga att vi tränar skratt musklerna också!
När jag äntligen får henne att stå till så får vi till en bild...Lorena vill byta ut sina ben mot mina ben & jag vill ha hennes fina rumpa..så visst blir man aldrig helt nöjd? Imorgon är det då ben & rumpträning på schemat!
nu hemma för att uppdatera bloggen men snart är det dags för eftermiddagens alla kunder :) Stor kram till er alla/ Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln