Bener24fit

Herbalife ger oss en lyxig resa till Grekland

Dagen började med mys med min lilla dotter Micaella, sånt värderar jag högt att vi inte behöver stressa till dagis utan bara ta det lungt, frukost i sängen med pippi långstrump på Ipaden och bara vara...

 

Min dotter är en kopia av mig i sin personlighet och det är inte många personer på jorden som kan få mig att bli "speechless" .

 

Igår kväll fick jag & Marcus reda på att vi får en resa till Grekland av Herbalife :) som vi har kvalificerat oss till & naturligtvis ska barnen med. Det ska bli så roligt...

Våra första kunder hade vi i Göteborg sedan körde vi till Kungsmässan i Kungsbacka för lite shopping inför festligheterna i Grekland med Herbalife. En resa med många överraskningar & jag kommer hålla er uppdaterade! 

 

Jag hittade mycket i butiken Melrose på kungsmässan, var av den här klänningen.

Ikväll avslutade jag min tour Borås-Göteborg-Kungsbacka & Jönköping, en zik zak färd mellan medarbetare och hamnade då i Jönköping, där vi höll en utbildning.. Jag & Daniel Benér höll första passet och jag fick berätta om mina resultat senaste 5 månaderna med Herbalife 24 produkterna

En av mina kollegor, Christin Santana är ett exempel hur man är en produkt av produkten , Christin har använt Herbalifes produkter i samband med träning sedan 1996
Christin Santana

Dagen avslutades i jönköping kl 22.30 & då åkte vi till Bunn för att sova över, med en T-shirt under en vårdunjacka så frös jag ordentligt så jag fick låna Leon Beners ytterkläder & då såg jag ut som gammelsmurfen. 

 

 

Nu på morgonen blev det en härlig frukost med youghurt & Herbalife Formula 1 & lite frön & torkade bär.

Önskar er en härlig dag i snön, Kramar // Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln