Bener24fit

En heldag med Herbalifepatrullen

Dagen började med en tidig företagsfrukost på ett lokalt företag i Borås, något vi har kört flitigt senaste veckorna & det betyder att Herbalife 24 pikén ska på :) Vi informerar om våra produkter & vikten av en hälsosam & näringsrik start på dagen, vi scannar & gör hälsoanalyser på hela personalen (dom intresserade iallafall (finns ju vissa som är ANTI-Herbalife också... stackare!), dom som vill har en 30 dagars provperiod, vi kommer tillbaka 3 veckor senare och kör en scanning på alla om igen och visar vilka resultat de har fått på muskelmassan, fettförbränningen & den metaboliska ålder bland annat.

 

Jag skojar alltid med Marcus om att vi ser ut som Husvagnspatrullen som går i matchande kläder. Britt & Ulf heter vi då.

Sen var det hem efter det passet för att slänga i mig mitt mellanmål för att skynda oss till Café Viskan för ett möte med en reporter.
Vid 10 tiden träffade vi Robban som ville veta mer om City Wellness , idén bakom, våra visioner & storyn hur vi började med produkterna.
City Wellness Tallriken var ocksåfmt alternativ till exempel till lunch, efter intervjun så bar det iväg till 2 företag till för hälsoanalyser...
Sista timmarna var man ju sådär småfnittrig tack vare alla kunders härliga kommentarer på scannern :) tycker vi faktiskt har ett fantastiskt jobb som får träffa så många nya människor varje dag.
Nu så är det mys med lillan och titta på en Disney dvd , Kramar och bara mysa...Önskar Er alla en trevlig kväll! Kramar / Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln