Bener24fit

Nej, jag är INTE död..

Fick ett medelande via facebook av en väninna " Är du ok?!?!? Jag har inte hört något ifrån dig på hela dagen! Vad har hänt! " 

Jag blir orolig av att jag lovat bort mig idag så jag ringer upp och frågar vad det gäller...hon skrattar och säger att det inte var något dramatiskt menat men jag har inte varit så aktiv på facebook, inga citat, inga gymbilder inga shake recept och inget blogginlägg sedan i fredags ! " Ha ha ha jag trodde jag skulle trilla av stolen av skratt...dessa sociala medier. Jag förklarade att jag hade en fullbokad dag med barnen men fick hjälp av mina barns "bästis" mamma så jag gick hem och började packa & sortera lite inför flytten så jag har liksom inget roligt att "facebook-a" om ! 

 

 För en timma sedan fick jag ett mail från en som följer min blogg i stockholm, "Hallå är du död? Inget blogginlägg idag heller?! " tjoohoo skuttade direkt till datorn för att skriva ihop något :-) 

så det blev en liten status uppdatering ändå :-)

Jag kan berätta lite om gårdagen då jag började packa, för jag & Marcus har tydligen en deal jag inte vet om, det är att jag PACKAR ALLT , jag SORTERAR allt, SLÄNGER allt som ska slängas och han ska sköta matlagningen för DET är det enda jag INTE kan göra själv, så igår blev lunchen, en härlig grönsallad med allt möjligt i & Zucchini spagetti med köttfärsås med Herbalife tomassoppa i men även lagerblad & lite annat ( jag ska inte yttra mig mer för mig ser allt likadant ut) 

 

Igår var det inspirations dag på Onyx i knalleporten så jag hade hela centrum gymmet för mig själv så då var det lite "hålla-rumpan-på-plats" träning för min del...och det känns lite i dom partierna idag :-P

Därefter var det att packa lite till och sen till kära vännerna Jimmy & Mia Johansson för att inviga grillsäsongen 2013.

Det är kul att komma hem till folk som lever lite som "oss" man känner igen det som står framme, dom tänker som vi gör med maten osv

 

Vi jobbar alla fyra med Herbalife och Mia har gått ner över 15kg och är en inspirationskälla & motiverar en med idéer & främst shake recept.

 

Men igår grillade vi kött, till det blev det Sallad och keso som dressing, och självklart är grillsäsongen 5 MÅSTEN från Fontana alltid på bordet. Det gör hela smakupplevelsen 100% medelhavs känsla.

 

Idag hann vi även med att köra 3 stycken 24FITCLUB pass i vårt team CITYWELLNESS :) en i Fristad, Borås & Göteborg

 

Så kära bloggföljare jag är inte död, jag lekte bara mamma & packåsna under dagen :) så nu skall jag tillbaka till min uppgift men IMORGON är jag back on track med mina sociala medier. 

 

 

Stor kram //Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln