Bener24fit

Jag kunde inte fatta det...

Igår var en riktig bara "rå-om-sig-själv" dag och jag var runt på stan och fixade till mina ögonbryn , naglar...gick på stan och kikade lite för mig själv när jag tittade in till tjejerna i butiken Jolina i Borås. När jag såg en klänning som skrek "Tania köp MIG" jag var tvungen att prova den. 

 

Jag började med storlek Medium som (är/var min storlek innan min 90 dagars utmaning) när jag drog på mig den visade det sig att den var alldeles FÖR stor, och Small lika så ( den på bilden) och det slutade med en XSmall, att dra på sig XS i "second skin" material som visar allt är inte illa! 

 

WOW tänkte jag, jag har nästan gått i mina träningskläder jämt, tränar man 2ggr om dagen så hinner man bara hem & äta, byta om & på igen för att köra nästa pass :) så jag blev glatt överraskad av min nya kropp :) Tack Herbalife 24 & Onyx! 

 

På tal om gymmet jag tränar på idag har dom en stor inspirationsdag med pass dagen lång så besök hemsidan www.onyx.se det jag gillar är att dom finns på 3 olika ställen i Borås men också att det finna olika pass HELA dagen så man kan välja och vraka beroende på vad man är sugen på att träna just den dagen. 

 

 Hämtade barnen & min väninna Yas för att äta middag hos min lilla syster

Då jag hade lovat min väninna Yas att laga mat och som alla vet är det dödsdömd och jag gillar Yas för mycket för att hon ska åka på någon typ av magpumpning efter middagen så Michelle & Marcus fick laga den goda maten istället.

Stor sallad med kyckling till & dressing gjord på kvarg, rödlök & dijon senap

Jag & min syster jobbade tidigare ihop i 7 år och vi har så många roliga minnen så magmuskulaturen fick sig en ordentlig omgång igår av all skratt.

Väl hemma så var det att packa upp våra nya ipads och installera om allt osv..bra att ha en teknisk pojkvän då! Då vi båda har distributörer i andra kontinenter så blir det lite arbete sent in på småtimmarna oftast från sängen. 

Jag vaknade först så då var det min uppgift att göra frukosten och som tur är gör vi den på 30sek hemma hos oss, idag blev det 2dl Havremjölk, 0,5dl tranbärsjuice, frysta hallon, Herbalife F1 Vanilj & några msk extra protein bara för att jag ÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR protein.. :)

Önskar Er en fantastisk lördag

 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln