Bener24fit

Kraften av Citat & Motivation

Kära blogg läsare, jag är en person som älskar personlig utveckling & delar gärna med mig av det jag har "lärt" mig via XXX antalet böcker man läst men också konsten att bli ödmjuk av att ha gjort alla misstag man kan göra, blivit bränd på alla sätt & ramlat om & om igen på utsträckta fälleben. O ja mina vänner, jag har råkat ut för ALLT. Och godtrogen som jag har varit så gjorde jag ofta om dom felen om & om igen! 

 

Men jag kan säga det idag, jag är sååååå tacksam för allt jag har råkat ut för, oftast är det något jag FÖRSATT mig själv i, för hade jag inte gjort alla misstagen hade jag inte blivit den jag är idag. 

 

Det är likt en kolbit, slipas den inte ordentligt, hårt & LÄNGE så blir den inte en klar skinande DIAMANT! 

 

Så om du känner igen dig & kanske är i den fasen då allt bara känns jobbigt, motgångar & sorg...ta dig igenom det för på andra sidan tunneln finns din belöning en väst du tar på dig som stöter bort alla sådanna erfarenheter igen, MEN bara om du tar varje upplevelse som en läxa & lär dig något utav den.

Min vision av City Wellness är inte att bara lära dig hur man får in vanan av en hälsosam livsstil i den "stressiga" vardagen men även att inspirera, motivera & lära dig tänka rätt...allt din hjärna tänker(säger) hör din kropp & litar på.

 

Känner du att "livet är trist"...ja då känner din kropp också det!

 

Jag vill jättegärna dela med mig av min kunskap som har "LYFT" upp mig, och tro mig, inte mycket kan påverka mig längre..

 

Jag delar därför med mig av dagliga citat på City Wellness facebooksida som du gärna får besöka & klicka på Gilla knappen, då blir du uppdaterad med våra Citat & tips från hälsa, välmående & positiviteten du behöver dagligen.

Du får mer än gärna dela bilderna så dina vänner också blir inspirerade.

 

Jag önskar all er en härlig marsdag i solen & tack än en gång för alla mail & meddelanden jag får om hur min blogg inspirerar er :)

 

Tack tack tack!

 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln