Bener24fit

Parkera din vagn här när du äter..häst!

Att "Queen of the kitchen" skylten skulle hänga i min & Marcus hem kan jag glömma då det är såååå långt från sanningen som man kan komma. 

 

Idag innan vårt besök på IKEA i göteborg åkte vi förbi Rawfood baren ( besök deras hemsida för mer info www.rawfoodbaren.se ), vi blev rekomenderade detta ställe av Karin Haglund i söndags och det var verkligen värt besöket. 

Det fanns så mycket att välja mellan & jag valde en mixtallrik lite av allt.
Det var en färgglad tallrik vi fick & min favorit av allt det goda var pizzan en favorit..
Rawfood baren är ett litet mysigt ställe med en underbar personal som tog sig tid att berätta lite om rawfood för oss & om stället.
allt är hemgjort & frächt utan laktos, gluten eller socker.

Efter det åkte vi till Ikea för att köpa in möblerna till City Wellness centret som vi ska slå upp portarna till efter påsk, när vi satt i bilen ringde en reporter som vill träffa oss för ett ev reportage om oss & City Wellness , så snart kommer vi hem i brevlådan hos Boråsarna med omnejd. :) 

 

Daniel Benér , Marcus bror fick följa med som smakråd nu när det sista skulle inhandlas och vi provade stolar och vi kom fram till vad som först kändes som en "bar" stol för mig var bara en vanlig liiite upphöjd stol så jag & Daniel fick prova oss fram och lite fnittriga så blev det en hel del skratt. Vi vill ju skapa ett center som är avslappnat, lounge känsla och där alla känner sig välkomna.

Det blev ju inte bättre när vi kom till Ikea's restaurang och vi såg den här texten vid toaletterna & med skratt attackerna som avlöste varandra & min lilla idé om en text som har prytt löpsedlarna om att deras populära köttbullar innehöll hästkött var jag bara lite tvungen att göra iordning en rolig bild...

 

 

 

Medans Marcus är på 24FITCLUB där Lorena Viracca kör Zumbapasset ikväll myser jag med mina små hjärtan och ska snart fixa till kvällsmålet med Herbalife protein pannkakor. Receptet hittar Ni under recept här på hem sidan.

 

Stor kram & trevlig Onsdagskväll // Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln