Bener24fit

Är du en hund eller?!

Idag när jag sprang på löpbandet så ringer min mobil och det var skyddat nummer så jag trodde det var från dagis och jag svarade med det var en av mina kunder som jag coachar, hon var lite frustrerad för nu när hon har tagit tag i sin kost & vill äta näringsrikt & bra och undvika socker & snabba kolhydrater så säger hon " Tania, hjälp mig på mitt jobb har vi alltid 10-fika och idag var det nygräddade bullar och hela kontoret doftar så gott, jag vill trycka i mig 10 st" 

Jag svarar "-Kära "X" är du en hund eller? Ska allt som ställs fram ätas upp? Du vet att det där är inte bra för ditt sockersug, inte bra för din kropp & du får ångest så fort du tuggat i dig det. Varför ens tänka på det?" 

 

Min kund håller med och är glad att jag är ärlig och påpekar att det är jobbigt när hennes arbetsplats bjuder på GRATIS fika, när jag hörde ordet GRATIS tror jag 5 blodådror sprack i hjärnbalken...jag svarade " VET DU HUR MYCKET PENGAR & TID det kostar DIG att förbränna det du äter pga av att det är GRATIS?!! " 

 

Hon förstog poängen och sa att det var en stor poäng i det jag sa och nu såg det från en helt annan synvinkel, hon tackade glatt och jag sa till henne att det är bra att hon hör av sig för det är mitt jobb som hennes "Wellness coach" att stötta henne & upplysa och guida henne mot en sundare livsstil..

idag var det en teknikövnings dag för mig på gymmet, då det egentligen är min vilodag men jag inte kan hålla mig från Onyx så fick det bli skivstångsövningar för överkroppen med Lorena Viracca som guidade mig rätt. Det gör en STOR skillnad i resultaten av övningarna om man gör dom RÄTT.
Älskar att träna med Lorena hon lär mig alltid nya övningar som denna som jag ska ta med nästa gång jag tränar benen.

Stor kram från underbart soliga Borås

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln