Bener24fit

24FITCLUB

Vi har sedan i november 2012 kört ett koncept som kallas för 24FITCLUB.

 

24FITCLUB är en klubb där medlemmarna har möjlighet att träna gratis i gruppträningsform. Alla medlemmar har möjlighet att bjuda in vänner/bekanta/kollegor som också vill träna gratis med oss.

 

Alla nya bjuds på en återhämtningsdrink efter passet samt information om hur man gör för att få maximalt resultat från sin träning - resultaten är 80% kost och 20% träning.

 

Vi har kört mest dans, Zumba, Fuego, Latinmix & Street och XCamp & våra klasser är över 50pers per gång och vi har såååå roligt! 

 

 

Christin Santana kör Street & XCAMP
Lorena Viracca kör Zumba
Laura Perez kör Latinmix & Street
Vi har även haft gäst instruktörer på besök

Men idag var det dags att börja köra 24FITCLUB pass i Fristad och vi hade över 25 nya delatagare & Jag , Mikael Rollon & Laura Perez var nöjda med en sådan start :) 

Jag, Mikael & Laura har växt upp ihop och det är härligt att nu jobba tillsammans med något vi brinner för hälsa, träning & livslust. Vi bjöd alla nya deltagare på det vi äter före & efter våra egna träningspass, en hälsosam Herbalife shake. 

 

Före så vi orkar & har energi att ge ALLT under passet & en direkt efter för att kroppen direkt ska återhämta sig , idag var det mitt 20e träningspass de senaste 11 dagarna.. så det funkar!

jag tränar inte ens om jag inte har tagit en shake före och har med en som jag tar direkt efter för isåfall vet jag att det passet kommer inte tillföra någon förändring i kroppen utan att det sliter mer än gör nytta.

Vi har 24FITCLUB på följande ställen och du kan gå med i facebookgruppen för att anmäla dig.

 

 

24FITCLUB BORÅS

 

24FITCLUB FRISTAD

 

24FITCLUB FALKENBERG

 

24FITCLUB GÖTEBORG

 

24FITCLUB JÖNKÖPING

 

som sagt 80% av tränings resultaten är från kosten :)

Önskar Er alla en härlig kväll jag har mycket "gott" att berätta mer om imorgon

 mer om våra instruktörer hittar Ni under 24FITCLUB fliken här på hemsidan.

 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln