Bener24fit

Coola lördag med yoga, spa, gym

Lördagen började lungt och mitt första träningspass var yoga i 45min därefter skulle vi testa "Fish Spa" mitt favorit dag spa Ciluette i Borås (www.ciluette.se ) 

 

Det var en kittlande fot behandling som både jag & Marcus gillade och som vi lär göra om..

 

Vid tvåtiden hade vi bestämt ett lunchmöte på Café Viskan med bästa kollegorna Mia & Jimmy och deras kunder från Norge. Självklart bestälde vi alla favorit lunchen City Wellness tallriken såklart! 

Jag bara äääääääälskar den...

 

Därefter var det ett snabbt besök på Ica för att fylla på kvarg depåerna för 2 dagars mellanmål framöver för mig & Marcus 

Lagon till mellanmålet som fick bli en lyxig variant, jag gillar bär, lade i lite druvor, Gojibär & 6-7 st cashewnötter och liiite havre på :) 

 

Jag & Lorena hade bestämt att ta sista träningspasset för dagen kl 19 på Onyx i centrum och på dagens schema var det intervall träning i 20 min på löpbandet följt av  triceps & bröst. 

 

Hon lärde mig en ny version av dips med breda ben och att man kommer ner till att nästan nudda golvet med rumpan och upp igen...och den kändes måste jag erkänna.

Breda ben och armbågarna ska peka rakt bakåt
du ska nästan nudda golvet med rumpan och upp igen...
Lorena körde lite biceps & magmuskler på pilatesboll

Gymmet stängde 20.00 och vi var uppe i varv så efter passet tog vi en långpromenad i mörkret, härligt att få lite frisk luft & drack vår återhämtnings shake H24 rebuild Strenght on the go..

 

Imorgon blir en spännande dag då jag och Marcus ska på en Raw food kurs med Karin Haglund, så ska vi se om jag kanske lär mig & lyckas laga något utan att bränna det , vilket jaghar svart bälte i. 

 

Karin har skrivit en fantastiskt bra bok om nyttig mat, som jag rekomenderar 

Wish me good luck 

Kramar

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln