Bener24fit

Fredagsmys..

Vem har missat chipsreklamen" det är slut på veckan & dags för fredags myyyyyyyyyys" ? Vem känner igen sig i tankarna " Åh äntligen fredag så kan jag unna mig lite godis" , Unna dig? Du skämmer inte bort din kropp med godis & socker, din kropp vet inte ens vad det ska göra med alla färgämnen, tillsatser & kemikalier ditt godis innehåller eller alla transfetter i chipsen & så sköljer du ner det med Cola, kanske har du tagit light som jag brukade göra...

 

Kära vän, du är inte en hund som dka "unna" dig skräp, du ska BELÖNA din kropp, ta något extra nyttigt, som ger den energi..som boostar din kropp inifrån & ut. 

 

Ta detta som exempel, när Ni unnar er ett spa besök..så brukar det ingå ett fruktfat med dom godaste frächaste frukterna, lite Ört the & kanske en frisk fräch smoothie som boostar ditt besök....VARFÖR KAN DU INTE BEHANDLA DIN KROPP SÅ HEMMA?!?!? 

 

Jag gör det...varje dag! Det kostar inte mer än din godispåse, chips & läsk..

Jag var och handlade lite mellanmål tidigare & mina mellanmål består oftast av Kvarg & bär men även Herbalifes goda protein bars. Men när jag skulle plocka lite cashewnötter såg jag ett par plocka i massor av naturgodis i sin påse, som också är lite falsk marknadsföring som "något nyttigt", se här vad chokladdoppade cashewnötter innehåller:

540kcal per 100g, 10g protein, 44g kolhydrater & innehåller bland annat Shellac( se filmen i slutet av inlägget vad shellac är för något)

Jag köpte naturliga cashewnötter till mitt fredagsmys & här ser Ni min varukorg

Jag köpte en nyhet som står välsynlig på mellanmåls hyllan på ica, den heter Skyr.

Jag ville jämföra Skyr med min favorit, kvarg med blåbär
Min kvarg känns fortfarande mer "rent" än Skyr

Om vi då jämför ovnstående chokladdoppade cashewnötters näringsvärde med kvargen & Skyr

 

Produkt / Näring Kcal Proteiner Socker
Cashewnötter 100g 540kcal 10g 34g
Kvarg 100g 55kcal 10g 4g
Skyr blåbär 100g 75kcal 10g 8,5g

 

Det krävs inte en raketforskare för att dömma vilket alternativ som är mest hälsosamt & bäst för din kropp..

 

Kvargen med färska blåbär!! Tadaaaa!

 

Här nedan kommer filmsnutten om shellac som finns i all lackad godis ( som är så där fint och glansigt som skriker...ÄT MIG..ÄT MIG :) ) videon är på 6 minuter, efter att Ni har sett den kommer Ni säkert inte stoppa en enda godis till i munnen på Er eller Era barn..

Trevlig helg

 

Kram

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln