Bener24fit

Listan..

Jag vill dela med mig av ett inlägg som var enav dom mest lästa på min tidigare bloggsida jag har kallat den Listan för det är en  "kylskåpslista" som jag har & följer. Numera kan jag det utantill , jag har delat in den i olika teman som Personlighet, Medmäsklighet, Hälsa, Livet..

 

Idag delar jag med mig av Personlighet & Livet

 

Personlighet:

 • Jämför INTE dig själv med andra. Du har ingen aning om vad de har offrat för att nå dit dom är idag. Beröm dem istället!
 • Undvik förutfattade NEGATIVA tankar, tänk positivt om andra ( positivt betyder ej FÖRLITA sig blint)
 • SLÄPP saker du INTE kan förändra
 • PROVA nya saker, men missbruka det inte :-)
 • Ta INTE dig själv så seriöst, tro mig ingen annan gör det!
 • Slösa inte din tid på skvaller..
 • Dröm mer! Dröm stort!
 • Glöm det förflutna och påminn inte dina nära om de har gjort misstag i det förflutna. Det kommer FÖRSTÖRA din nutid.
 • HATA ingen, livet är för kort för att du ska slösa din energi på hat..det finns något som heter Karma, hon löser det!
 • Förlåt ditt förflutna så det inte förstår din framtid. Det som hänt har hänt du KAN inte göra något åt det...SLÄPP det!
 • Kom ihåg att bara DU kan påverka din LYCKA!

Livet

 • Gör alltid det som känns rätt. Även om alla andra gör det som är fel.
 • Lita på din magkänsla...
 • Hur bra eller dålig en situation är så kan DU förändra det genom att vara motiverad till en förändring.
 • Livet är en gåva , var tacksam för det , ibland är det motgångar men inget varar för evigt, varken sorg eller lycka. livet är likt årstiderna man måste ta sig igenom vår sommar höst & vinter..
 • Är du ledsen, gråt men gråt bara en gång ta dig sen i kragen, bak med axlarna upp med hakan och visa livet vart skåpet ska stå!

Numera tänker jag alltid positivt och klart jag har motgångar men det tillhör liksom livets gång. Hur ska man annars uppskatta allt det fina livet erbjuder. Snart är det vår & sommar vi har den bästa tiden framför oss..

 

Bilderna i blogg inlägget är från en weekend resa i Båstad som jag gjorde med en väninna & vi skrattade & hade så roligt, det är ett minne jag tar fram från min "minnesbank", gör som mig och skapa goda minnen som lyfter upp dig & spara bara på dom goda, tillåt inte ett enda negativt minne få komma in där, ta bort det censurera och gå vidare..

 

Livet kommer inte i repris.. idag finns bara idag & njut av den idag. 

 

Tänk inte att när jag går i pension ska jag si och så...STOP! Du lever nu...

 

LEV NU! 

 

Stor kram från mig

Tania

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln