Bener24fit

TEAM : Together Everyone Achives More

Jag måste säga det igen och igen o igen att vilket fantastiskt team vi är på City Wellness CREW, vi är ialla åldrar från olika bakgrunder och har alla olika specialiter. Tillsammans har vi så roligt och vi har en fantastisk gemenskap. 

2 dagar i veckan kör vi 24FITCLUB tillsammans med våra kunder,  nya kunder & deras vänner. DET är dom 2 roligaste passen av alla mina 12 pass i veckan. Vi har såååå roligt och ikväll var det Lorena Viraccas pass och hon körde gärnet med oss. För mig & henne var det ju vårt andra pass idag, körde styrka på Onyx i förmiddags. 

Zumba är härligt då man får träna muskler man inte tränar annars och musiken är ju helt fantastisk så man blir såååå glad.

 

Våran yngsta deltagare är Bobbo Ekengren som är 3,5 år hans ska lära sig Zumba så han kan köra ett Zumba pass på dagis har han berättat, underbara solstråle! Och han är en mini me där brandingen av H24 är A & O! Helt klart en av mina favorit killar! :) 

 

 

Tack alla Zumbisar som kommer och dansar med oss
Tack Lorena Viracca för ett fantastiskt pass!

Vill du också delta i våra 24FITCLUB's gå gärna med i våra facebook grupper för mer info.

 

24FITCLUB BORÅS

 

 

 

24FITCLUB FRISTAD

 

 

 

 

24FITCLUB JÖNKÖPING

 

 

 

Gå gärna in på facebook & "gilla" våran sida klicka här:

 City wellness facebook sida  

Stor kram 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln