Bener24fit

Du måste lära dig gå innan du lär dig springa..

5 månaders seriöst användning av H24

Den 6e varje månad tar jag ett foto på min överkropp för att jämföra det med min start figur...

 

Resultat                    20121006                      20130306

Vikt                           65,3kg                           64,1kg

Fett %                       29%                               19,8%

Varav Fett i kg          18,9kg                            12,6kg

Muskler i kg               44,1kg                            48,8kg

Metabolisk ålder        31år                               14år

Fysisk gradering        5                                     9

Bukfett:                      4                                      2

 

Som ni märker så är det bra att scanna sig på en tanita scanner / våg för att se vad som händer med kroppen, tänk om jag INTE hade gjort det då skulle jag trott att jag bara har gått ner 1,2kg men istället har jag gått "ner" 6,2kg RENT FETT och jag har byggt upp 4,7kg muskler.

 

1 kg fett vs 1kg muskler

När man ser hur mycket volym 1 kg fett är & 1 kg muskler så förstår man att hela kroppen förändras utseendemässigt.

 

Men det handlar inte om att bara träna, koster är 80% av träningsresultaten. Om man tränar och inte äter tillräckligt med näring & proteiner så förbränner man muskler. Vilket Ni märker på mina resultat att jag har byggt muskler istället för att bränna dom & så har jag bränt fett istället.

Jag har ju ätit Herbalife sedan Januari 2012 men jag började använda H24 produkterna före & efter träning sedan den 6e oktober & därav de fantastiska resultaten. 

 

Har Ni varit på ett träningspass med en instruktör som kanske kör 10-15 pass i veckan och denne är fortfarande rund? Ja det beror inte på att hon inte tränar för bevisligen gör hon ju det men hon äter fel därför så säger jag det igen, du kan träna från morgon till sen kväll äter du inte rätt får du INGA resultat.

Tack Herbalife24 & ONYX!

Nu skulle man kunna tro att jag skulle göra som tidigare och vara nöjd och "unna" mig lite skräp i form av godis, alkohol osv...nope detta gör mig MER motiverad...se på bilden DET FUNKAR!!! 

 

 Och för Er som fortfarande tänker på mitt erbjudande att hjälpa Er få er kropp i trim.....TÄNK om NI hade börjat med mig den 6 oktober!

 

Hör av er godigar! Jag finns till för att motivera & hjälpa er..

 

Love 

 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln