Bener24fit

Mycket får man av shaken men inte långa ben..

När min kollega Lorena lade ut den här bilden frånnär jag presenterade produkterna på en hälsokväll idag den fick mig att skratta så jag fick ont i mage ,rygg & huvud, alltså hur fel kan en bild bli?! För det första så ser det ut som att jag sitter på en tron när det är en vanlig frisörsstol med en jacka över ryggstödet & bakom står en gatupratare MEN det roligaste med fotot är att mina fötter inte ens når nr till golvet (jag visste inte hur man sänkte stolen), jag ser ut som en liten hobbit :) 

 

Vi har skrattat hela kvällen :) 

 

EN annan rolig händelse var när jag frågade Marcus om hur seriös han är i en fråga & han svarade -"Full monty"

Jag svarade -" hallååå jag kan knappt förstå vissa ord på svenska & så säger du dom på engelska, så vad menar du på svenska!"

Då svarar Marcus -"All in" på svenska...

 

ha ha ha jag det var ju verkligen på "svenska" 

 

Det har varit en fantastisk dag där jag har skrattat & umgåts med underbara kollegor från morgon till kväll! Nu är jag lite småtrött & skrattar åt allt! 

 

Jag vill avsluta med en rolig bild jag hittade på nätet ....

 

 

Ni vet väl att Ni kan följa mig på instagram där heter jag "taniamarkarian" 

 

Stor kram

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln