Bener24fit

Jag är beroende av plankan..

Idag fick jaag med mig 3st till gymmet , Marcus, Loren & Fazli. Jag och Lorena körde förbränning på löpbandet & sedan lite mer förbränning & Core i glas salen på Onyx i centrum. Marcus & Fazli körde styrke träning och axlar. Efteråt vaer det en gemensam stretchning..och mycket skratt! 

Detta är en av mina nya favoriter där man hoppar med varannan fot på bollen och bara nuddar och tillbaka.
Plankan är en klassiker och jag kör den varannan dag
Bålrotation med medecinboll ger fantastiska resultat och den kör jag också varannan dag, kallas även för Russian Twist..
också en uppgraderad version av plankan..

Därefter tog vi alla fyra våra efter tränings shakes och naturligtvis är det h24 rebuild Strenght :-) Varför ji för att den innehåller alla dessa tillskott i en och samma burk..mer prisvärt & man vet att man får i sig exakt rätt mängd efter varje pass.

Lite mellanmål innan shopping på stan, tar alltid en liten burk med keso & tinade bär...då vet jag att jag får i mig minst 15g protein.

En av bi effekterna av att man tränar så är det att man måste uppgradera sin grderob lite oftare, man minskar i storlek..när vi var inne på Hjärterum för att titta på möbler till nya centret "City Wellness" på skolgatan så hittade massor med härliga kläder & denna topp var klockren i färg & material till vårkanslorna som dyker upp.

 

www.hjarterum.net

Sen var det distributörsmöte med fina Jessica & Mia & gissa vad vi valde till lunch? Våran City Wellness tallrik som snart är uppe i menyn där du som medveten inom kost och hälsa vill äta nyttigt, näringsrikt & proteinrikt...

Stor solig kram 

Tania

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln