Bener24fit

Vad är rätt & vad är fel?

Jag har sedan jag började min aktiva livsstil för ca 1,5 år sedan förlorat sk vänner som tycker jag har blivit som dom kallar det "extrem" när det gäller hälsan. Låt mig berätta om mig själv lite för er som är nya blogg följare ( by the way...jätte välkomna;-) ) jag är en två barns mamma , mina barn Isaac är 5år & Micaella 4år, jag har innan jag blev mamma levt livet och även efter det har jag unnat mig god mat & jag älskar champange bla och då var det så att alla tyckte att det var helt okey att lägga ut bilder på facebook på en champange flaska eller glas. Men när jag upptäckte att "Oj tiden går, jag blir ej yngre & gud vad sliten jag är och känner mig & tar tag i sin hälsa", ja då minsann är man extrem :) 

 

Många tycker att min "livsstil" är extrem då jag tänker på min hälsa, välmående & familj...

När jag jämför det med många andra "normala" tjejer i min ålder så förstår jag inte riktigt vad dom menar :-) det är helt okey att dricka sprit till man nästan är medvetslös, dagen efter mår man pyton men många lyfter på ögonbrynen när jag dricker en shake som innehåller all näring min kropp behöver? Som har 33års forskning bakom? 

 

Jag ÄLSKAR min nya livsstil, jag mår bra, mina nära som har velat förändra sin livsstil har jag hjälpt & jag har lärt känna såååå många nya människor, de har motiverat mig & Inspirrerat mig att bli bättre. 

 

Träning har blivit en stor del av vardagen
Idag var det armar & bröst som jag tränade på Onyx
Idag var det 24FITCLUB så det blev Zumba Core på eftermiddagen, som vanligt var det ett fantastiskt pass & många nya hade hittat dit..
Alla vi som redan äter Herbalife tar en shake ca 1 timma innan passet & en återhämtnings shake direkt efter, för våra nya deltagare så bjuder vi på ett smakprov på återhämtnings shake & idag var det Salming Special som Ni hittar under recept på hemsidan.

Salming Powershake
1 portion proteindrink jordgubb
2 dl mjölk
1 dl tranbärsjuice
1/2 frusna/upptinade hallon
Kör i mixer och avnjut
(320 kcal)

 

Mer recept finns här 

Vill kort avsluta inlägget med ett Tack till min sambo & arbetskamrat...Marcus Benér. Varje muskel, varje kunskap, varje steg i min framgång som wellness coach har jag DIG att tacka för :) Tack för att du introducerade HERBALIFE för mig...det är det bästa som hänt mig, jobbmäsigt & hälsomässigt! Puss på dig coachen! Älskar dig...jag gör som kronprinsessan & behåller sin coach forever! Stor kram/ Tania :-)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln