Bener24fit

Sweat is FAT crying

Klockan 8 möttes jag & Lorena på Onyx för att köra dagens fettförbränningspass som vi kör dagligen och har valt att ta den på morgonen då vi kommer köra detta 6 dagar i veckan ( en vilodag) så satte vi ihop en kombination av olika övningar som vi kör 20 min var. Vi har fått många nyfikna & motiverade mail om hur vi lägger upp planen osv och därför har vi valt att blogga om det och om DU vill kan du köra övningarna dagen efter. 

 

Bra att veta är att jag & Lorena laddar upp med en protein shake av H24 Formula 1 SPORT för att kunna ge järnet under hela passet & den sheken tar vi en timma FÖRE varje pass. 

Värmer upp med en powerwalk som jag ökar med en lutning i 10 minuter sen joggar jag plant i ca 5 min sen kör jag favoriten med intervaller i 5 min och springer så fort jag kan i 20 sek och pauser på sidorna av löpbandet i 20sek & det gör jag i 5 min.
Därefter kör vi 20 min på cykel & även där intervaller för att göra det lite roligare
Dom sista 20 minuterna blandar vi olika övningar efter att vi kört 5x500m på rodden med 1 minuts vila mellan varven.
Trapplöpning på bräda där man tränar konditionen & Fettförbränning men även ben & sätesmuskulaturen med den övningen
www.mycakes.se www.mycakes.se

Idag var det ett kalas på Leos Lekland för min fina son som nu redan har blivit 5 år, så då var det naturligtvis en tårta på menyn, då han är en Skylander fantast så fick det bli en specialbestäld tårta från Carola på www.mycakes.se som man nästan inte ville skära i :) 

Mitt sötsug är obefintligt & det är jag så tacksam över , jag tror att det är för jag får i mig all näring och äter rent & med jämna mellanrum dvs hela tiden :) Hoppar aldrig över någon måltid eller mellanmål :)

Med detta vill jag önska Er en trevlig lördags kväll 

Kram

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln