Bener24fit

Alla tycker att det är möjligt att förändra världen, men omöjligt att förändra sig själv...

Jag har gjort det
Lorena har gjort det

Folk tror mer på fred i mellanöstern än på att de skulle klara av att gå ner i vikt & hålla den. Det tycker jag är synd, för man måste ha motivationen & tron på att man kan förändra sig själv. I oktober så tävlade jag mot en kille omvem av oss som kunde bränna mest fett på 90 dagar & det var det bästa jag har gjort då det gav mig motivationen att visa att man kan. Resultatet blev att jag gick från 29% i kroppsfett ner till 20,9% och i kg fett var det -5,6kg.

 

 

resultat på 90 dagar

Jag använde mig av Herbalife 24 produkterna som är gjorda för den aktiva livsstilen. Jag tar förutom min frukost Smoothie, en Protein shake av H24 Formua 1 ca 1 timma före mitt träningspass & så tar jag en H24 rebuild STRENGHT direkt efter passet som återuppbygger & reparerar musklerna så man får bra & SYNLIGA träningsresultat.

 

 

Herbalife 24 utbudet

Det har gått en & en halv månad sedan vi avslutade våran tävling och jag har fortsatt träna som vanligt. Härom dagen slank det ur min mun att jag vill köra en 30 dagars challenge Extreme mot mig själv, utmana mig själv & se vad jag kan göra av min kropp på 30 dagar diciplinerad & HÅRD träning. Det är inte träning eller Diet för att komma i en klänning eller så, utan för att utmana mig själv. Min väninna & Herbalife kollega Lorena Viracca som också äter produkterna har haft en 5 månaders välbehövlig vila efter en operation, hon är en utbildad PT & Zumba instruktör och valde att hänga på..så idag den 1 mars körde vi invägning & scanning på onyx. Marcus Benér skötte scanningen.

Start värden Tania 19,8% fett & Lorena 36,3%

Jag & Lorena tävlar INTE mot varandra vi ska båda utmana oss själva för att se vad våra kroppar kan åsstadkomma med näringsrik & ren mat ( inget halv fabrikat) H24 kosttillskott i samband med träning & mycket träning.

Idag körde jag mitt förbränningspass kl 9 på Onyx& gym passet kl 14.

Lorena körde Styrkepasset kl 14 & Simning på kvällen.

 

 

Alla tre h24 kollegor
Idag var det överkroppen jag tränade, imorgon är det ben...mardrömspasset!

Önskar Er en trevlig Helg

Kramar

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln