Bener24fit

I love my body- thats why I TORTURE it to make it BETTER.

Dagen startade med ett ben pass med Christin Santana, vi gick mest igenom tekniken för olika lyft då jag har bestämt mig att from 1 Mars köra en 30 dagars challenge Extreme, jag har ju kört 90 dagars utmaningen mot en annan kollega då vi tävlade om vem som bränner mest fett på 90 dagar & då vann jag med att bränna 5,6kg fett & bygga 4 kg muskler.

 

Tillbaka till snilleblixten jag fick igår att se vad jag kan göra med min kropp på 30 dagar, jag ska följa kosten extra strikt men vill upplysa att detta är en utmaning för mig själv, att min kollega & väninna Lorena Viracca nu har hängt på och ska göra det samtidigt så ska vi tillsammans köra utmaningen. Men inte som en tävling mot varandra utan det är vi mot kropps fettet. 

 

 Jag måste erkänna att jag älskar utmaningen att förändra min kropp, jag har som jag skrivit tidigare inte alltid sett ut som jag gör, jag led av övervikt upp till 16 års ålder.

jag i 16 års ålder

Imorgon ska jag & Lorena träffas för att Scanna oss på Tanita scannern, som mäter kroppsfett, muskelmassa , vätska & metabolisk ålder och vi ska sätta ihop ett kost schema som kommer bestå av mycket proteinrik mat kombinerat & berikat med Herbalife bla favoriten Formula 1som finns i 6 olika smaker .

 

Före och efter träningen kommer vi äta Herbalife 24 serien som är för den aktiva livsstilen , återhämntnig & återuppbyggande av muskler. 

Följ oss gärna dagligen då jag kommer baka in det delvis i mina inlägg här på bloggen & dela med oss av tips. 

 

Efter träningen var det möten på schemat, dagarna är fullspäckade nu fram till öppningen av centret den 2 april. Men först var det lunch på favorit stället Café Viskan, där jag har kombinerat ihop en egen rätt som jag kallar för "City Wellness Sallad". Det är rökt eller ungsbakad lax (ibland byter jag ut det mot kyckling)  på en bädd av grönsaker ( mycket färgstarka) , oliver & istället för dressing så tar jag keso till. 

City Wellness Sallad

Namnet City Wellness som vårt center heter kommer faktiskt från salladen, jag har kallar hela min livsstil för City Wellness, jag är själv en aktiv person som älskar att vara social , umgås med folk, träning , hälsosam kost på ett lättsamt sätt  & alltid i farten.

Har Ni sett Sex & the City...en serie om tjejer som shoppar, socialiserar, festar & lever livet? 

"Wellness and the City" blev istället City Wellness så den även passar mina manliga kollegor. Jag gillar att välja nyttiga allternativ och ber alltid om en maträtt som passar min kost. Det brukar kosta nga tior extra men det är värt det :) 

 

Efter det var det ett besök på Sti gymgrossister med maskiner då vi letar efter hantlar etc till vårt hemma gym, jag blev kär i en apparat som kostade 130.000kr...det blev ju inte den såklart &  jag ÄLSKAR ju gymmet jag går på i Borås www.onyx.se , alltid kul att träna med andra & gillar deras utbud av pass & maskiner i gymmet.

 

 

Cross trainern till vänster om mig var favoriten

Nu mina vänner står det mys med barnen som hoppar och skuttar och kittlar mig för att sluta blogga & titta på Ice Age för sjuttioelfte gången...och gissa i vems mössa DVD skivan är i...? :-) 

Önskar Er alla en trevlig kväll

kram

Tania

 

 

P.S följ mig gärna på Instagram där heter jag "TANIAMARKARIAN"

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln