Bener24fit

Välkoma till City Wellness bloggen

Välkomna alla nya blogg följare, jag har tidigare bloggat på min egna hemsida www.tanialeah.se det var en blogg jag startade för att berätta lite om mig själv & dela med mig om tips & ideer om mina egna kost. 

Först vill jag skriva att jag är dyslexisk så om jag hoppar över bokstäver ibland, särskrivningar osv..får Ni ha lite överseende med det :) 

 

Jag började med att berika min kost Herbalife utan att veta om det i December 2011, jag träffade Marcus och han skule en morgon bjuda på frukost i sängen. Han kommer med en underbar & färgglad Smoothie och går in & tar en dusch, när han kommer ut så frågar han varför jag inte har druckit upp, då svarar jag att jag väntar på frukosten. Han sa att detta är din frukost och pekade på Smoothien, jag drack den och den var jätte god! 

Varje morgon serverade han den goda smoothien & varje dag var den olik den tidigare med färsk & fryst frukter, juicer & youghurt, mjölk osv...
Artigt drack jag upp den men åt frukost med mina vnner på ett café som vanligt..efter 2 veckor så sa jag till Marcus , jag tror jag behåller dig som pojkvän för trots att jag jobbar 20h sover 4h per dygn och har gjort det senaste 6 åren så är jag otroligt pigg. Du gör mig pigg! Han skrattade och sa att det är inte jag som ska ta til mig äran utan det är Herbalife, jag frågade lite förvånat vad Herbalife är och han berättade att det är en produkt i pulverform som hjälper en att berika sin kost så man får i sig ALLA närings ämnen och proteiner för att bli pigg, gå ner i vikt & förbättra sina träningsresultat..så om du äter det 2 gånger per dag kan du även gå ner i vikt...där tog vårt först förhålande slut efter 5 minuter :) då jag kände mig tjock..:) Skojar bara, men som tjej så har man alltid 2 kilo extra som man vill gå ner så jag bad han berätta mer :) han sa att om jag byter ut frukosten med en Smothie eller Shake och gör detsamma med lunchen eller middagen så skulle jag få se på fantastiska resultat, jag gjorde så att jag bytte ut frukosten för att jag var trött att betala 70kr på frukosten och känna mig tröttare efter än före jag åt den & gjorde hellre ärenden på min lunch och sparade 80-100kr på lunchen ute som ändå var fet och onyttig..

 

Resultaten syntes direkt efter 2 veckor då mina vänner frågade varför jag såg annorlunda ut & om jag hade opererat ansiktet då jag inte var "fluffig" längre...
Jag berättade om Herbalife då jag upptäckte att den ena efter den andra började köpa det...
4 månader senare valde jag att göra ett kariärrbyte från designer till Wellness coach och ett år senare öppnar vi portarna till Borås fina City Wellness där vi kommer servera Hälsosamma Smoothies till Frukost & Lunch, även ha infokvällar, kontor, scannings möjligheter , företags frukostar med upföljning. Tillsammans har jag och Marcus över 200 distributörer i vårt team och detta är ett center som kommer vara öppet för dom, alla våra befintliga & nya kunder.


Första veckan i April kör vi igång! Och hoppas vi ses där...tills dess så får Ni jätte gärna kontakta oss...

 

Kram 

 

Tania

Kommentera gärna:

 • Michela • 27 februari 2013 19:27:02
  Då har vi två bloggar vardera att uppdatera och ett otroligt steg du har tagit som visar att impossible betyder bara "im possible" =)
  Tummen upp för energin i livet!
  Vi måste ta en frukost snart oavsett om den består av Herbalife eller inte =)
 • Daniel Benér • 26 februari 2013 16:54:27
  Härligt att få läsa din story.

  Jag tänkte att jag hänger på resten av resan nu mer er! ;)

  Kram

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln