Bener24fit

From feeling shit to feeling fit

För er nya bloggföljare, jag ser minsann på diagrammen som kommer från webhotellet att besöksantalet ökar-kraftigt!

 

Tack alla som följer mig i min vardag.

 

Den 6 oktober 2012 slog jag och en Herbalife kollega som heter Viktor vad om vem av oss som skulle bränna mest fett på 90 dagar, det gjorde att jag tog mig själv i kragen och började bli mer disiplinerad.

 

Började äta "rent" inga halv fabrikat, inget vitt, dvs salt, socker eller mjöl & jag tog mig till gymmet varje dag. Klart jag var ringrostig och många gånger ville jag hellre ligga kvar i sängen på morgonen, men då tränade jag under dagen...jag SKAPADE tiden för att träna MEN och det är ett måste att äta rätt för att få bra träningsresultat.

Jag äter alltid en Herbalife Smoothie till frukost & det för att få energin & bli pigg. Sen tar jag ALLTID en H24 Formula 1 shake innan träning, har jag inte shaken så tränar jag inte ens. Den shaken ger mig så mycket energi som jag bränner under hela passet på max! Sen efter träningen tar jag direkt H24 rebuild STRENGHT som smakar som den godaste chokladen och det tar jag som sagt DIREKT efter passet, det hjälper till att bygga upp och hjälpa musklerna att återhämta sig...dvs då kan jag köra ett pass dagen efter igen.

Jag delade upp kroppen så på en dag på Onyx i Borås tränar jag 2 muskelgrupper på det här sättet...
Ben & Rumpa
Biceps & Rygg
Triceps & Bröst
Mellan dom tre passen kör jag 2 pass cardio & 1-2 pass X-fit.

Så veckan är då full.

Många säger att man ska vila en dag och den dagen tar jag då min kropp ber mig om det, då jag ständigt tillför näring. Jag är ständigt pigg & det syns även på hyn. Jag är sååååå glad & tacksam att Viktor slog vad med mig för ca 4 månader sedan...

Nu är jag så medveten av vad jag stoppar i munnen & prioriterar min hälsa & välmående. Jag läser allt som kommer om kost och jag delar med mig av tips på vad man kan äta, här på bloggen, facebook & Instagram där Ni gärna får följa mig ( taniamarkarian)

Ikväll lagade Marcus körtfärsås som han gör på Nötfärs, krossade tomater & Herbalifes Tomatsoppa ( som redan är färdig kryddad och smakar underbart)
istället för pasta som bara är vatten & mjöl och som bara gör oss trötta valde vi Zuchini som vi "hyvlade" och åt till..som Ni ser på bilden så ser det tillomed gott åt...mums filibabba!

Stor kram till er alla

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln