Bener24fit

If you dont go for your dreams, what is your life about?

Den meningen vaknade jag till, fortsättningen var..lets do it Im on.

Från en nybliven kollega i USA, jag skuttade ur sängen som jag brukar säga "likt en bröd bit ur en brödrost" ( det är en av Herbalifes biverkningar- man blir så pigg!)

 

Jag älskar varenda medlem i mitt team, även kallade för "medarbetare" vi är över 70 stycken och kan säga att verenda en är "handplockad" jag ser direkt vem som kan tillföra något till hela teamet, samanhållningen, kunskap, energi, motivation & inspiration. Wow vilket härligt gäng vi har och vi har så kul...hur kan ett yrke vara så roligt? Jo livet blir vad man gör det till..måste citera min vän Ronnie Hay..

 

" Ett leende är ett val man gör inte ett mirakel. Vänta inte på att folk ska le mot dig, visa dom hur man gör istället! Ett genuint leende får dig & alla andra runtomkring dig att må bättre. Ett leende skickar lycko signaler till din hjärna. Och när den signaler når upp till hjärnan prducerar kroppen endorfiner som får dig att må bra. "

Summan av kardemumman som jag alltid säger - Att le gör en lycklig..

Så le min vän le...:)

 

Min dag började kl 9 i Fristad hos dansinstruktören Laura Perez som numera är en av mina medarbetare & körde t pass i söndags för ett fullt hus på vårt 24 FITCLUB.

 

 

24 FITCLUB BORÅS-Gratis träning för alla

Vårt team är uppbyggt av många små enskilda team, där Christin Santanas team växer så det knakar så idag var det planeringsmöte hemma hos henne :)

Vi hann även med att få in en ny medarbetare, en mycket driven tjej som jag är så stolt över att få ha i vårt team hon heter Anamarija Jovic Kastrati och jobbar som frisör.

Härliga måndag avslutas i soffan med mina barn , just i skrivande stund säger min dotter att när hon blir stor ska hon gifta sig med en kung men han måste bo i Borås & hon frågar om hur många år hon får flytta hemifrån, jag svarade när hon blir pensionär , då svarar hon- då bestämmer jag för att bli pensionär nu då..

..ha ha ha gullunge!

 

 

Kramar från mig

Tania

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln