Bener24fit

Vad skulle du ta med om det började brinna hemma?

Idag väcktes jag av Marcus med en frukost Smoothie, händer bara när han vill något specielt...det är vårt sätt att fjäska med varandra när vi vill få saker och ting gjorda.

 


Något som den andre är bra på & det är att sortera ur gamla lådor & eftersom jag har bott längst av oss två här har jag mest att sortera..

 

Idag stog det packa flyttlådor & rensa garderober, byrån & annan förvaring som vi har sålt på blocket. Vi har snart sålt allt...tack o lov får vi behålla våra soffor till vi flyttar men dom är också sålda :) jag är duktig på att sälja, föööör duktig.

När man rensar lådor & garderober hittar man lappar, kort & minnen som är bortglömda, jag har en tendens att spara alla tack kort jag har fått och det i skolådor från olika år så när jag samlade ihop alla så såg det ut så här...detta är ett bra sätt då man känner sig värdelös & nere, att ta upp sådanna kort och läsa, man märker snabbt hur älskad man är av många & hur många uppskattar en....

Högen av tack kort
Hittade en atteckningsbok från Mars 04 och så hade en väninna sktrivit i följande...

Det var en dam som en dag sa till mig att dom materiella sakerna kan vi igentligen vara utan & frågade mig vad jag skulle ta med mig om det började brinna i mitt hem ( självklart är alla familjemedlemmar i säkerhet redan) & jag fick ta med en "sak" och idag kom jag fram till vilken sak som är viktigast, det är inte mina smycken eller foton ( alla finns ju på fb :) ) det är ett kasettband med min mammas röst inspelad ( hon gck bort 2006 i cancer) ...det är min enda skatt!

Önskar alla en underbar Söndag
Kramar
Tania

Kommentera gärna:

Välkommen till min blogg

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln