Bener24fit

Rekooooord i antalet deltagare...

Idag är det onsdag & det innebär att vi har 24FITCLUB Zumba pass med den kända instruktören Lorena Viracca som faktiskt tog hit Zumban till Borås för några år sedan.


Som en fantastisk förebild med användningen av produkterna & som PT , så förespråkar hon hälsan....och det märktes idag var salen fylld utav 56 deltagare som shakade loss.

Lorena Viracca Zumba instruktör
Fullt ös i salen..vilka rytmer..love it!

Många var nya så efter passet bjöd vi alla på smakprover på våra "återhämtnings" shakes medans vi andra som redan äter produkterna har med oss våran, jag har min H24 rebuild STRENGHT medans många tar en vanlig Formula 1 shake..

Jag & Marcus berättar lite vad produkterna kan hjälpa våra deltagare med, att man får mer energi, kan gå ner eller upp i vikt ( om man är undernärd) och förbättra sina träningsresultat...( som ligger mig varmt om hjärtat)

Det jag tänkte på när jag stog där framme var att detta har blivit så stort, så många vill må bättre, vill ta tag i sin hälsa, att målet inte längre är att bli pinnsmal utan att man vill se hälsosam och vältränad ut!


Stort grattis alla Ni som har valt att ge er kropp en ny chans med näring i världsklass!

Är du också nyfiken på 24FITCLUB BORÅS och vill komma, ta kontakt med mig eller någon av mina medarbetare ELLER gå med i facebook gruppen

24FITCLUB BORÅS
(klicka på länken ovan)
24FITCLUB JÖNKÖPING

Alla är välkomna!

Vårt första delmål 50pers är ju nådd nu, vill Ni hjälpa oss nå 100?
följ med på instagram och få tips på mellanmål , mat & träning
"taniamarkarian"

 

 

Kram till er alla
Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln